REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 11.11.2009 | Karol Kováč - admin | Čítané 1465x | 0 príspevkov v diskusii
Zaregistrujte sa na serveri Bežkár.sk
Zimná sezóna sa blíži

Aj keď už takmer pred mesiacom na slovenských horách napadla slušná nádielka snehu, tá pravá zimná sezóna ešte len ( dúfajme ) príde o niekoľko dní, či týždňov. Neváhajte a zaregistrujte sa na našom serveri ešte skôr, než budú vyhovujúce podmienky na bežkovanie a nastúpi zima. Po registrácii budete môcť na serveri zverejňovať svoje správy o snehových podmienkach a podeliť sa s ostatnými užívateľmi o informácie. Aby sme na stránkach našli vždy aktuálne správy, je potrebné aby nás bolo zaregistrovaných čo najviac. Do správ o snehových podmienkach je možné pridávať aj fotografie na dokreslenie textových informácií.
Keďže dostávam otázky ako sa úspešne zaregistrovať a dochádza k drobným problémom, stručne popíšem základné podmienky registrácie.
Na registračný formulár sa dostaneme po kliknutí na odkaz hore na stránkach "nová registrácia".
Ako teda správne vyplniť jednoduchý formulár? Políčka označené hviezdičkou * sú povinné.
1. Zvoľte si prihlasovacie meno (nick), ktoré musí mať minimálne 4 a maximálne 14 znakov. V tomto údaji nepoužívajte diakritiku, rôzne znaky alebo medzeru. Teda len malé či veľké písmená, čísla alebo ich kombináciu. Po odchode z tohto okienka si všimnite, či zvolený nick už neexistuje. Ak áno, zobrazí sa vedľa hlásenie aby ste zvolili iný názov.
2. V druhom kroku zvoľte heslo v max. dľžke 20 znakov, heslo treba ešte raz v ďalšom okienku zopakovať pre vylúčenie preklepu.
3. V ďalších okienkach uveďte svoje pravé meno, priezvisko a platnú emailovú adresu. Tieto údaje ako aj všetky ostatné, okrem nicku, nebudú zverejňované. Slúžia len pre administrátora stránok na komunikáciu s užívateľom. Platná emailová adresa je potrebná na zasielanie noviniek ak o to užívateľ požiada a na zaslanie zabudnutého hesla.
4. Kontaktné telefónne číslo a skype meno je nepovinný údaj, rok narodenia vyberiete z predvolených a tak isto aj domáce stredisko ( to, kam chodíte bežkovať najčastejšie ). Ak sa stredisko v predvolenom zozname nenachádza uveďte to svoje do ďalšieho okienka.
5. Položka mesto/obec je povinná.
6. Ďalšia povinná položka je číselný kód, ktorý treba opísať z obrázka. Je to z bezpečnostných dôvodov.
7. V ďalšom okienku si vyberiete úroveň užívateľských práv - povinná položka. Ak požiadate o inú úroveň ako UŽÍVATEĽ, práva vám budú pridelené po schválení administrátorom o čom budete informovaný emailom.
8. Nakoniec vyznačte políčko ak chcete dostávať novinky na email a ako posledné MUSÍTE vyznačiť súhlas s podmienkami registrácie. Potom už môžete kliknúť na tlačítko "Prihlás ma"
To je všetko. Vyplňte prosím správne všetky povinné údaje, správny kód a nakoniec súhlas s podmienkami registrácie. Inak bude registrácia neúspešná.
Kedykoľvek po prihlásení môžete svoje údaje zmeniť cez stránku "Osobné konto".
Želajme si úspešnú zimnú sezónu, veľa snehu a upravených trati a aktuálnych informácií o podmienkach na bežkovanie.

admin



Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár