REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 27.11.2017 | Karol Kováč | Čítané 1771x | 1 príspevok v diskusii
Nové diskusné fórum otvorené
Priestor na výmenu skúseností a názorov

Milí priatelia bežkári. Ako som sľúbil v článku pred začiatkom sezóny, keď sme spúšťali naše stránky v novom dizajne, štartujeme dnes nové diskusné fórum.

Na stránke diskusného fóra môžeme otvárať rôzne témy so zameraním na bežecké lyžovanie.
Tento priestor by mal slúžiť hlavne na hľadanie odpovedí na otázky spojené s rôznymi problémami, na ktoré ste narazili. Môžeme si tu navzájom poradiť na tému výstroja, mazania, lokalít vhodných na bežkovanie, či len tak si vymieňať navzájom skúsenosti.

Vo fóre môžete tiež ponúknuť vybavenie na bežky či naopak, ak niečo zháňate a chceli by ste niečo kúpiť.
Chystáte sa na preteky a máte voľné miesto alebo voľné miesto hľadáte? Napíšte do fóra. Alebo sa chcete zúčastniť podujatia prvý krát, spýtajte sa na súvislosti, ktoré vás zaujímajú.
Jednoducho by som chcel aby sa v diskusnom fóre stretávali ľudia, ktorí si obľúbili bežecké lyžovanie a vedeli si navzájom poradiť či pomôcť.
Okruh tém nie je nijako obmedzený. Ak usúdite, že by vaša otázka, podnet, návrh, ponuka... mohli osloviť návštevníkov nášho servera, tak píšte.

Prečo otvárame nové fórum, keď doteraz Bežkár.sk mal fórum zriadené?
Niekoľko rokov, počas ktorého staré fórum bolo otvorené, malo pomerne nízku návštevnosť. Bola potrebná nová registrácia nezávislá od servera Bežkár.sk, rozsah tém bol široký, pritom niektoré vôbec neboli navštevované. Fórum bolo úplne oddelené od servera Bežkár.sk v ústraní.
Ak ste do starého fóra prispievali, očakávate odpoveď alebo ho chcete navštíviť, urobte tak prosím do 20. decembra 2017. Po tomto termíne staré fórum zrušíme.
Staré fórum nájdete na adrese: http://www.bezkar.sk/forumbezkar/index.php. Prosím, do starého fóra už neprispievajte.

Nové diskusné fórum bude odlišné od pôvodného. Malo by byť dynamické, približujúce sa svojim formátom chatu. To znamená, že ak nejaký užívateľ položí otázku alebo nastolí tému, tak by mal v pomerne krátkom čase zaujať niektorého z návštevníkov a dostať skorú odpoveď. Na podporu tohto systému sa v hornej časti hlavnej stránky budú zobrazovať 3 najčerstvejšie otázky/témy aby si ich návštevníci servera všimli.
Diskusné fórum je štruktúrované tak, že najnovšia otázka/téma bude vždy na vrchu a reakcie na ňu pod ňou. Staršie otázky/témy budú posúvané nižšie.

Podmienkou možnosti prispievať do fóra je prihlásenie na server. Pre vkladanie príspevkov postačuje základná užívateľská úroveň.
Chcem vás všetkých poprosiť aby ste vo svojich príspevkoch dodržiavali pravidlá prispievania na server, ktoré ste sa zaviazali dodržiavať pri registrácii. Príspevky odporujúce týmto pravidlám budú aj s reakciami na ne vymazané.
Ku každému príspevku je priradený dátum, čas zverejnenia a nick autora.

Milí priatelia, verím, že uvítate túto novú funkciu na našich stránkach a budeme si aj takýmto spôsobom vedieť navzájom pomôcť a poradiť.
Do nového fóra sa dostanete po kliknutí na FÓRUM v hlavnom menu alebo na tému/otázku, ktorá sa zobrazí v hornej časti hlavnej stránky.

Teším sa na podnetné otázky a odpovede v novom diskusnom fóre.

administrátor www.bezkar.sk





Diskusia k článku (1 príspevok)

na stránke Zares BB je informácia, že sa bude ťažiť drevo a preto na trati medzi Králikmi a Tajovom budú obmedzenia. Len aby to nebolo ako pred dvoma rokmi, keď náročky spílili stromy cez trať so zámienkou, že idú ťažiť a neťažili. Nejako nás tí urbarnici nemajú v láske.
pridal dedo dňa 14.12. 9:49