REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Vysoké Tatry - Štrbské Pleso | 23.3.2010 | Karol Kováč | Čítané 3108x | 0 príspevkov v diskusii
Bežecké lyžovanie vo Vysokých Tatrách: totálny úpadok a nezáujem
Blog na Sme.sk od Petra Kobeláka

Vo fóre som našiel zaujímavý odkaz na blog, ktorý napísal na Sme.sk Peter Kobelák o úrovni bežeckých stôp vo Vysokých Tatrách. Dovolil som si preto upozorniť na zaujímavý obsah a tému, ktorá určite zaujme amatérskych bežkárov. Uvádzam krátky citát z blogu, ktorého celé znenie si môžete prečítať na tejto linke:
http://kobelak.blog.sme.sk/c/222954/Bezecke-lyzovanie-vo-Vysokych-Tatrach-totalny-upadok-a-nezaujem.html#ixzz0izBzKbRo.
Krátky úryvok z blogu:"... Štyridsať rokov chodím lyžovať na bežecké trate na Štrbskom Plese, za štyridsať rokov bežecký areál schátral, zostalo z neho torzo. Len jeden 5 kilometrový okruh, ktorý sporadicky, z dobrej vôle, udržiava prevádzkovateľ zjazdoviek.
Areál snov, kedysi pýcha Tatier a MS v severskom lyžovani v r. 1970. Desiatky km profilovo krásnych, náročných pretekárskych tratí, o nič menej zaujímavé turistické trate. Skokanské mostíky. Pravidelné preteky Svetových pohárov v bežeckých disciplínach, v skokoch a v pretekoch kombinátorov. Všetko je preč. Nemáme areál, nie sú podujatia, nie sú športovci, ani výsledky. Až teraz je to naozaj Areál snov, môžme o ňom už len snívať..."

Čítajte viac: http://kobelak.blog.sme.sk/c/222954/Bezecke-lyzovanie-vo-Vysokych-Tatrach-totalny-upadok-a-nezaujem.html#ixzz0izBzKbRo


Ďakujem užívateľovi FunTTomas za upozornenie na tento článok.




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár