REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

| 12.2.2012 | Igor Vančišin | Čítané 2709x | 0 príspevkov v diskusii
Košická lyža napíše už svoj 31. ročník
Prípravy pred pretekmi vrcholia

Bežecké okruhy pod Kojšovskou Hoľou sú už pripravené pre účastníkov 31. ročníka verejných pretekov v behu na lyžiach. Ten sa uskutoční dňa 19. februára 2012 (nedeľa). Organizačnú taktovku, ako už býva zvykom, drží v rukách lyžiarsky klub Metropol Košice. Aj tento rok vidieť, že sa snažia, trate tam kde je to možné rozšírili a upravili, aby aj beh voľnou technikou bol komfortnejší. Podľa súčasného stavu i prognóz, by mali byť podmienky vynikajúce.
Online prihlasovanie registruje už takmer dvadsať prihlásených. Ich počet sa pravdepodobne rozrastie, no kto by mal záujem teraz, nech klikne na tento odkaz: http://www.lkmetropol.sk/reg_sut.php vyplní potrebné údaje a samozrejme v nedeľu nech nezabudne prísť. Aj keď to nebude po Košickej 40 (sobotňajšie preteky v Kavečanoch) jednoduché. „My Vychodňare - kedz nič ta nič, kedz daco ta šicko naraz“ :o) Ale snáď to všetko dobre dopadne a bude na čo spomínať. Všetci ste srdečne vítaní!
Podrobnejšie informácie nájdete v propozíciach na tomto odkaze: http://www.lkmetropol.sk/download/Koš.%20lyža%20rozpis%202012.pdf





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár