REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Mengusovce | 17.9.2013 | Peter Mosný | Čítané 2298x | 1 príspevok v diskusii
Mengusovske Trasy
Sezona predo dvermi

Tak leto za nami - asi definitivne. Vzhladom k tomu ze v Mengusovciach sa udialo kopec veci chcel by som Vas informovat o tomto diani. Blyska sa na lepsie casy - aspon nieco na Slovensku napreduje tak aby sa verejnost mala na co tesit.
Takze: nastavajucu sezonu bude zastresovat Nadacia Postovej Banky - co v preklade znamena ze sme za tieto peniaze vystavali do tejto chvile dva nove mostiky cez potoky a dalsie dva posatavime, vyznacime komplet bezecke trasy novym znacenim - na tratiach pribudnu 4 nove orientacne tabule s mapou a teplomerom. Trate budu tak ako aj doteraz verejne v celkovej dlzke 18km a to tak ze hlavna trat vytvori okruh o dlzke 10km so startom a cielom na parkovisku - ktore sme pre tuto sezonu spevnili a umiestnili na ine mieso. K tomuto centralnemu okruhu budu upravovane este dva mensie okruhy.
Na centralnej tabuli sa dozviete akym sposobom mozete prispievat do Nadacie Postovej Banky - prispevok je samozrejme dobrovolny a je mozne prispievat priamo na ucet, elektronicky alebo poslanim 2% v prospech Nadacie.
V dalsom obdobi sezony 2014 je odsuhlaseny projekt Naucneho Chodnika v Mengusovciach a odsuhlasene mame aj legislativnu pripravu pre cyklotrate s pripojom na cyklisticky chodnik vo Svite.
Takze verim ze budeme pripraveni otvorit sezonu 2013/2014 tak aby ste vsetci boli spokojni. Samozrejmostou je ze budem prispievat aj nadalej na oba portaly nabezky a bezkar.
Tesime sa na vas s pozdravom,
Mengusovce



Diskusia k článku (1 príspevok)

Peter, vitaj na Slovensku. Som rád, že s koncom leta prichádza z Mengusoviec potešujúca správa pre bežkárov a že Ťa zanietenie pre bežecké lyžovanie neopúšťa. Držím palce v mene všetkých bežkárov aby sa vám plány pred nadchádzajúcou sezónou podarilo naplniť.
pridal Karol dňa 17.9. 17:35