REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Mengusovce | 16.12.2013 | Peter Mosný | Čítané 2921x | 5 príspevkov v diskusii
Mengusovsky Bezkarsky Raj
Mengusovce Zaciatok Sezony.

…sezona uz zacala. Viem, vela ludi na severe Europy nebude zdielat nadsenie pre Orkan Xavier ale tu v strede, priniesol aspon ozimenie a snehovu nadielku. Mengusovce so svojou polohou dostali tiez z tohoto vienka cosi, takze po fujaviciach sme mohli uz v utorok po prvy raz upravit trate a vybehnut na bezky. A tak prvy weekend sa niesol v peknom - slnecnom pocasi (az na nedelu) a trate so svojou prvou snehovou nadielkou ponukli aj ked nie uplne idealny stav - ale urcite slusny zaklad pre obe techniky.
Takze co sme pre vas v tuto sezonu pripravili?
Cely projekt zastresila Nadacia Postovej Banky - a tak sme mohli vybudovat 4 mostiky, vsteky oznacenia trati od kilometrovnikov az po smerove tabule, vybudovali sme nove parkovisko pre cca 15 vozidiel a zmenili celu logistiku trati. Ano zda sa to byt malo, ale verte je za tym kus poctivej prace, za co by som chcel podakovat aj takouto cestou miestnym nadsencom z Urbaru a samozrejme financnym darom z Nadacie Postovej Banky.
Vy - vsetci navstevnici mozete tiez prispiet na podporu upravy, budovania a zveladovania toho co v Mengusovciach je, ked si precitate prilozenu mapku aj s textom…
Zaverom….
Vsetkych by sme Vas radi privitali na otvoreni sezony dna 6.Januara 2014 - so zaciatkom od 10:00 - bude pripravena stuzka na prestrihnutie - po tom mozete uz bezat o 100/6 ...a gulas s cajom….
Tak do skoreho videnia v Mengusovskom Bezkarskom Raji.
Frenky






Diskusia k článku (5 príspevkov)

Zdravim Frenky, Neviem ci sa pozeram, dobre ale ziadnu mapku s popisom tu nevidim. Resp. by sa zisli nejake info pre "newbies" ktori k vam chcu zavitat prvykrat. Viem kde su Mengusovce, ale kde su tieto bezecke trate to neveim. Mam len predpoklad, ze pravdepodobne niekde za dedinou smer Stola. Nejaka navigacia by sa zisla. btw som z Kosic a minulu zimu som stravil bezkovanim vo Velkej Lomnici. Inak gratulujem vam za ten pocin a nadsenie. Mato
pridal creesho dňa 16.12. 20:56  
Ahoj, no k článku mapka zatiaľ nie je, dúfam, že ju Frenky čoskoro pridá ale klikni na http://www.bezkar.sk/mengusovce_map.php tam som mapku od Frenkyho pridal.
pridal Karol dňa 16.12. 21:18  
Nazdar, ja som tam bol teraz v nedelu prvy krat. Je to tam fakt dobre, aj ked snehu je niekde uz pomenej, trate su super upravene. Posielam link na GPS track, tam je na mape vidiet kde to presne je a kde je nastupny bod (parkovisko). http://www.endomondo.com/workouts/277263466/6718493
pridal majko2000 dňa 16.12. 21:45  
Tak zajtra teda idem vyskusat prvykrat Mengusovce. dufam ze sa tam lahko dostanem autom. Trafit trafim. Zajtra pridam hodnotenie a pocity... Bezkovaniu zdar.
pridal creesho dňa 21.12. 20:21  
Zajtra bude 6.1.2014. Bude aj otvorenie Bezkarskeho raja? Nie je tam ziadny sneh.
pridal sunavec dňa 5.1. 19:55