REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

| 15.3.2018 | Jozef Mecele | Čítané 1999x | 2 príspevky v diskusii
Na Skalke sa uskutoční Veľká cena Kremnica - FIS Continental Slavic cup
Počas pretekov budú pretekové trate pre verejnosť uzavreté

Mestský klub lyžiarov (MKL) Kremnica usporiada na Skalke v sobotu a v nedeľu 17. - 18. marca 2018 medzinárodné preteky v behu na lyžiach dospelých a juniorov - Veľkú cenu Kremnice - FIS Continental Slavic cup.

Sobota:
Šprint klasicky, 10:00 - kvalifikáciia, 12:00 - finále

Nedeľa:
Preteky voľne s hromadným štartom, muži a juniori 15 km, ženy a juniorky 10 km (10:00)

V čase konania pretekov budú pretekové trate pre bežkujúcu verejnosť uzavreté. Organizátori sa obracajú na návštevníkov Skalky, turistov, bežkárov, fanúšikov bežeckého lyžovania s prosbou, aby počas podujatia nevstupovali na lyžiarsku bežeckú trať, zvýšili svoju pozornosť, ohľaduplnosť, dbali na pokyny usporiadateľov, predišli kolíziám s účastníkmi pretekov a prispeli tým k zdarnému priebehu podujatia! Záujemcovia o bežkovanie môžu využiť iné trate na Skalke a v okolí.
Ďakujeme!

V sobotu sa uskutočnia preteky na lyžiarskom štadióne Rudolfa Čillíka a na šprintérskom 1,6 km okruhu v okolí štadióna, v nedeľu sa bude pretekať na tzv. FIS-ovom 5-kilometrovom okruhu so štartom a cieľom na štadióne Rudolfa Čillíka.

http://www.slovak-ski.sk/files/zavody/612/propozice_v.pdf
http://www.slovak-ski.sk/files/zavody/612/banner.pdf




Diskusia k článku (2 príspevky)

Info pre navstevnikov Skalky: v sobotu bude uzavrety stadion a in line okruh, vsetky ostatne trate budu pre verejnost otvorene. V nedelu bude v case priblizne 10,00-12,00 hod uzavrety stadion, in line draha a FIS-5ka. Ine trate budu pre verejnost otvorene. Podrobnejsie info o uprave v dennych spravach.
pridal cyklosante dňa 15.3. 10:09  
Pre bežkárov, ktorí sa vydajú na neuzavreté trate máme prosbu, buďte opatrní aj pri nástupe na tieto trate, napr. na severný alebo južný okruh, pretože tam môže tiež dôjsť ku kolízii s pretekármi. Ďakujeme. Jožo Mecele
pridal jozo dňa 15.3. 10:25