REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 2.4.2018 | Jaroslav Murgaš | Čítané 2323x | 4 príspevky v diskusii
Pozvánka - rozlúčka so snehom!
Cabanka - guláš - pivo?

Ahojte bežkári!
OZKH plánuje v prípade dobrého počasia túto sobotu 7-4-2018 navariť v kotlíku niečo fajné a čapovať pivko na chate Cabanka "Kordícke sedlo". Výťažok z akcie bude venovaný na výstavbu cesty Tabla - Kordíky.
Pozvaný sú všetci fanúšikovia pohybu... Hurá na hrebenák! Akciu potvrdíme do piatku.<br><br> <br><br>




Diskusia k článku (4 príspevky)

Ahojte smútiaci za sňahom! Poslušne hlásime: Sobota sa nám otvára so svojou jarnou náručou a nevie sa dočkať všetkých smútiacich a všetkých nadržaných cyklistov!!! Po dnešnej schôdze Ústredného Výboru OZKH sa zhromaždenie uznieslo na : 1., Hovädzí guláš 50L 2., Pifko pre profíkov 100L 3., Nealko pre začiatočníkov 4., Chleba so šmalcom a Cibuľkovou 5., Volná zábava 6., Miestne a nemiestne ženy budú udržiavať oheň 7., Veľké upratovanie Vítaný sú všetci pozitívy! Hurá na Hrebenák!!!
pridal JMSOZKH dňa 4.4. 23:15  
Ahojte! Potvrdzujeme veľké prípravy na sobotňajšiu guláš párty na Cabanke. Lavinku sme si vyhádzali a tak prvý 2 hodinový transport s drevom mohol začať: https://drive.google.com/file/d/1LKEOfScPppsZrByJ_cn-hEmUc0mnKAYv/view?usp=sharing Počasie by malo byť skvelé. Trať s Králik na Skalku, Kordícku ....bude upravená z piatka na sobotu. Trať zo Skalky na Cabanku prisľúbená úprava na 90%. Hovädzí gulášik, pivko, nealko... Čo dodať? Len dôstojne sa rozlúčiť s fantastickou zimou, stále s veľkou kopou snehu a dúfať, že na rok bude ešte lepšie! S pozdravom predseda OZKH.
pridal JMSOZKH dňa 6.4. 6:34  
Teplá správa. Trať zo Skalky na Cabanku bude upravená!!!
pridal JMSOZKH dňa 6.4. 10:36  
Akcia sa vydarila. Ďakujem všetkým zúčastneným. Aj za finančné príspevky!!! Garantujem, že na budúcu sezónu budete vidieť čo Vaše peniažky dokážu.
pridal JMSOZKH dňa 7.4. 20:53