REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Worldloppet | 7.2.2021 | Ľuboš Halgaš | Čítané 1490x | 0 príspevkov v diskusii
Virtual Racing League
Worldloppet 2021

Zima sa nám preklopila do druhej polovice a my bežkári, trochu pretekári, sme dúfali že sa predsa len uskutočnia preteky pre amatérov. Žiaľ epidemiologická situácia v SR - boli sme zavretí v okresoch - nás prinútila improvizovať. Aj celý svet sa uzatvoril a výrazne obmedzil pohyb a hromadné podujatia.
Celosvetový kolotoč bežkárskych pretekov Worldloppet sa operatívne z veľkej časti zmenil na VIRTUÁLNY, aby sa čo najviac ľudí zo severnej aj južnej pologuli mohlo zapojiť do virtuálnej výzvy. Treba sa prihlásiť. Absolvovať vybranú vzdialenosť na bežkách, behom, bicykli, kolieskových lyžiach. Beh mi pomohol, lebo žijem v okrese kde je sneh zriedkavosťou. Po absolvovaní výkonu je potrebné poslať výsledok, fotku a ako motivácia funguje niekde medaila, tombola, virtuálny diplom ...a najviac dobrý pocit že sme pomohli prežiť organizátorom. Je dôležité, aby sme sa udržali fit v tejto ťažkej dobe.
Worldloppet ešte na dôvažok vytvoril Worldloppet Virtual Racing League. Pretekár, ktorý absolvuje 7 virtuálnych pretekov v 7 rôznych krajinách získa titul „ Virtual Racer”. Platné sú všetky disciplíny a vzdialenosti.
Link : https://www.worldloppet.com/calendar/





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár