REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

| 6.3.2012 | Karol Kováč | Čítané 3219x | 5 príspevkov v diskusii
66. ročník Bezroukov memoriál
V sobotu a v nedeľu, 10. a 11. marca na Skalke

Mestský klub lyžiarov Kremnica a Slovenská lyžiarska asociácia usporiadajú v sobotu a v nedeľu, 10. a 11. marca na Skalke 66. ročník medzinárodných pretekov v behu na lyžiach Bezroukov memoriál, zaradených do kalendára Medzinárodnej lyžiarskej federácie FIS a seriálu Slavic cup, na ktoré pozývajú divácku verejnosť.
Podujatia sa zúčastnia lyžiari zo Slovenska, Česka, Poľska, Chorvátska a Maďarska.

V sobotu sa uskutoční beh mužov a juniorov na 15 km a beh žien a junioriek na 10 km voľnou technikou s intervalovým štartom.

V nedeľu budú bežať muži a juniori 10 km, ženy a juniorky 5 km voľnou technikou s hromadným štartom. Začiatok pretekov po oba dni bude na lyžiarskom štadióne Rudolfa Čillíka o 10:00 hod.
2,5-kilometrový pretekový okruh v okolí lyžiarskeho štadióna bude počas pretekov pre verejnosť uzatvorený. Prosíme fanúšikov, lyžiarov-turistov, bežkárov, návštevníkov Skalky, aby sa v čase pretekov nezdržiavali na pretekovej trati, dbali na pokyny usporiadateľov, vyhli sa tak kolíziám s pretekármi a prispeli k zdarnému priebehu podujatia.
Ďakujeme!

MKL Kremnica





Diskusia k článku (5 príspevkov)

Priatelia organizatori...je to pretek pre registrovanych bezcov, alebo aj pre nas amaterov? Dakujem za odpoved.
pridal robertberes dňa 7.3. 6:53  
Pre registrovaných pretekárov ,t.j. s platnou licenciou a FIS kódom ,ktorých nominoval národný lyžiarsky zväz
pridal Viliam dňa 7.3. 8:16  
...nakolko nemame fis kod a este by sme radi vyuzili dobre snehove podmienky a cez vikend si aj zabehali,chcem sa spytat kedy ja planovany koniec pretekov a otvorenie trate pre verejnost?Dakujem. Andrej
pridal LANSE dňa 8.3. 23:12  
Beží sa 2,5km okruh v tesnej blízkosti štadióna.Sobota -pretek od 10:00- 12:30h. Potom oficiálny tréning 14-16:00h a ešte úprava na Nedeľu ,takže treba si vybrať iné časti tratí .Nedeľa -pretek 10-12:30 h . V Piatok večer ,alebo v Sobotu ráno sa bude upravovať severný a južný okruh Bielej Stopy ,resp. hlavné časti - pozri stav tratí a aktuality na www.bielastopa.eu
pridal Viliam dňa 9.3. 16:09  
Dakujem za odpoved. Prajem nech Vam to vsetko dobre dopadne. Bezkam zdar :)
pridal LANSE dňa 9.3. 20:28