REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 26.1.2014 | Viliam Michalech | Čítané 2350x | 4 príspevky v diskusii
Uprava tratí
kordinácia


Včera 25.1.2014 sa konalo stretnutie k úprave tratí 2013/2014 na Skalke a KV. Stretnutie prebehlo za účasti výboru TJ Biela stopa (všetkých jej členov) a Romana Béreša a Ľuba Šimona za Cyklo Santé. Na stretnutí sa dohodlo že koordinácia úpravy tratí v tejto sezóne bude prebiehať na základe spolupráce zmluvných koordinátorov úpravy s Romanom Bérešom.
Výbor TJ Biela stopa Kremnica




Diskusia k článku (4 príspevky)

vyzeralo to, ze obe strany su nezmieritelne znepriatelene, preto vitam vitazstvo rozumu. chalani, drzim palce aby vsetko prebiehalo k spokojnosti bezkarskej verejnosti.
pridal soske dňa 27.1. 15:08  
Velmi kratka informacia na to, aby sa dalo povedat aka je konkretna napln dohody. Ak su body dohody take vagne, ako je to napisane,vina za akykolvek problem odteraz bude pekne rozlozena aj TJ BS bude moct ukazovat prstom minimalne na spoluvinnika... Nechcem vopred rypat, ale ak by som bol priamo zainteresovany, pozadoval by som ohranicenie kompetencii kazdej strany vopred. Najhorsi vysledok je, ked sa nieco pokazi a zodpovedni su vsetci a nikto zaroven... Dufam, ze sa mylim :)
pridal stonozka dňa 27.1. 15:22  
Žiadam aby bola písomne spracovaná zmluva o koordinácii úpravy bežeckých tratí v Kremnických vrchoch a táto zmluva bola pre širokú bežkársku verejnosť zverejnená. V zmluve nech sú vyhranené aj povinnosti a práva zazmluvnených strán ako aj práva a povinnosti osôb, ktoré budú bežecké trate používať. Zakomponoval by som aj kontrolné orgány (osoby), ktoré budú dozorovať na bezpečnosť na tratiach a právo kontrolovať osoby či majú uhradený poplatok za užívanie upravených trás. Samozrejme ak je v úmysle poplatok vyberať. Pred vstupom na upravené trasy a najbližšie ubytovacie zariadenia by som dal vyvesiť oznam a právach a povinnostiach osôb pohybujúcich sa po bežkárskych tratiach. Týmto by potom nebol v prípade potreby osobu, ktorá poruší tieto pravidlá v zmysle zákona (Zákon o priestupkoch, TZ) aj sankcionovať.
pridal sixao dňa 27.1. 17:12  
Jediná zmluva, ktorá sa zaoberá úpravou bežkárskych tratí na skalke je na tomto linku: http://zmluvy.egov.sk/data/MediaLibrary/97/97378/z0548g.pdf. Nič iné neupravuje vzťah subjektov k bežkárskym trasám. TJ Biela stopa v podstate vybudovala trate, ktoré sa používajú na pretek. Celosezónna úprava tratí je však už o niečom inom a ucelená koncepcia v tomto smere neexistuje.
pridal Karol dňa 27.1. 17:46