REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

| 4.2.2015 | Jozef Mecele | Čítané 2343x | 3 príspevky v diskusii
MKL Kremnica usporiada na Skalke slovenský šampionát v behu na lyžiach
Trate budú pre verejnosť uzavreté

Mestský klub lyžiarov (MKL) Kremnica usporiada v sobotu a v nedeľu 7. – 8. februára 2015 na Skalke I. časť tohtoročných Majstrovstiev Slovenska v behu na lyžiach.

V sobotu sa uskutočnia dištančné preteky žiactva, dorastu, juniorov, dospelých a veteránov klasickou technikou s intervalovým štartom, v nedeľu je v programe šprint žiactva, dorastu, juniorov a dospelých klasickou technikou.

V čase konania pretekov od 9:30 do cca 14:00 hod budú pretekové trate pre verejnosť uzavreté. Organizátori sa obracajú na návštevníkov Skalky, turistov, bežkárov, fanúšikov bežeckého lyžovania s prosbou, aby počas podujatia nevstupovali na lyžiarske bežecké trate, zvýšili svoju pozornosť, ohľaduplnosť, dbali na pokyny usporiadateľov, predišli kolíziám s účastníkmi pretekov a prispeli tým k zdarnému priebehu podujatia!

Propozície pretekov:

http://www.slovak-ski.sk/files/zavody/240/propozice_v.pdf

Ďakujeme!

MKL Kremnica

Foto - Ivan Čillík




Diskusia k článku (3 príspevky)

Ktore su to prosim vas "pretekove" trate? Inline draha, FIS okruhy, severny okruh, juzny okruh?
pridal rfarkas dňa 4.2. 12:55  
Majstrovstvá SR sa uskutočnia na štadióne, inline dráhe, FIS okruhoch, spodnej a hornej päťke. Severný a južný okruh budú pre bežkárov prístupné. Avšak pri nástupe do týchto okruhov je treba obísť trate, kde sa bude pretekať.
pridal jozo dňa 4.2. 14:23  
dakujem za info
pridal rfarkas dňa 4.2. 14:42