REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 14.1.2019 | Karol Kováč | Čítané 1581x | 0 príspevkov v diskusii
Čo je nové na serveri Bežkár.sk
V snehových správach pribudli nové možnosti

Milí bežkári, na základe vašich návrhov a pripomienok sme zaviedli niekoľko noviniek, ktoré by mali prispieť k lepšej informovanosti o snehových podmienkach pre bežkárov na Slovensku.

- Prvou novinkou je možnosť pridávať komentáre priamo do snehových správ. Tieto komentáre by sme mali využívať vtedy ak chceme autora snehovej správy doplniť o niektoré ďalšie informácie aby sme nemuseli písať novú snehovú správu. Tak napríklad ak sme boli na tej istej trase, ktorú popisuje autor snehovej správy neskôr a medzi tým sa zmenili podmienky, môžeme to v komentári v správe uviesť alebo môžeme doplniť údaj, ktorý v správe autor neuviedol. Môžeme samozrejme aj korigovať podľa vlastného názoru niektoré hodnotenia autora. Nevyužívajte prosím tieto komentáre na polemiky k iným témam, na ktoré slúži fórum. Komentáre do snehových správ je možné pridávať až po prihlásení sa na server.

- Druhou novinkou je možnosť pridávať priamo do tabuľky vlastnú trasu na Slovensku, ktorá nie je vo výbere z databázy trás. Postupujeme tak, že po kliknutí na PRIDAJ SNEHOVÚ SPRÁVU, v položke STREDISKO vyberieme INÉ STREDISKO NA SLOVENSKU. Zobrazia sa nám dve nové okienka do ktorých vpíšete OBLASŤ/MIESTO a TRASU s krátkym popisom. Tieto údaje sa potom po uložení zobrazia priamo v prehľadnej tabuľke snehových správ. Ostatné údaje vyberieme z ponúkaných možností alebo zapíšeme tak ako doteraz. Nové položky sú na obrázku č.4 pod článkom vyznačené červeným krúžkom. Nemusím zdôrazňovať, že pridávať snehové správy môžu iba registrovaní užívatelia po prihlásení. Na pridávanie snehových správ, komentárov a príspevkov do fóra postačuje úroveň registrácie UŽÍVATEĽ.

- Ďalšou novinkou je pridanie nového strediska bežeckého lyžovania Dobšinská Ľadová Jaskyňa. Toto stredisko bolo včlenené do oblasti Slovenský raj. Iste ste zaregistrovali článok o otvorení tohto strediska v uplynulých dňoch. Verím, že budeme dostávať informácie ako to vyzerá s úpravou tratí a o podujatiach v tomto stredisku. Želáme mu veľa snehu, návštevníkov a stále upravené trate. Na podstránke strediska Slovenský raj nájdete aj mapku strediska, ktorú prikladám aj pod článok v obr.č.5.

Ešte raz chcem pripomenúť všetkým súťaživým bežkárom, ktorí sa zúčastňujú pretekov v behu na lyžiach, že máme možnosť poskytnúť niekoľko voľných štartov na podujatia SKITOUR v Českej republike a na pretek EUROLOPPET Gsiesertal Lauf. Ak máte záujem napíšte mi čím skôr na mail admina. Pri väčšom počte žiadostí uprednostním aktívnych prispievateľov na náš server.

Chcem sa na záver poďakovať všetkým užívateľom, ktorí mi posielajú návrhy ako vylepšiť funkcie na našich stránkach. Prosím však o trpezlivosť pri realizácii vašich nápadov. Počas zimnej sezóny som viac na bežkách ako doma pri počítači, takže času mám naozaj veľmi málo. Väčšie zmeny tak budeme realizovať až po sezóne. Ďakujem tiež všetkým, ktorí uverejňujú správy o snehových podmienkach, tieto sú skutočne tie najobjektívnejšie a najčerstvejšie, ktoré pomáhajú nám všetkým zorientovať sa správne si vybrať, kam na bežky.
Server je tu pre nás všetkých, ktorí máme radi bežecké lyžovanie či už ako turisti alebo športoví nadšenci, ktorí tento šport využívajú na zvyšovanie kondície a chcú sa stále zlepšovať s cieľom absolvovať súťaže v behu na lyžiach.
V súčasnosti vládnu v Európe aj u nás veľmi dobré snehové podmienky, tak si ich užívajme a nezabudnime sa o zážitky podeliť s ostatnými na serveri Bežkár.sk.

admin





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár