REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 12.1.2010 | Peter Hyža | Čítané 2913x | 0 príspevkov v diskusii
Skalka arena
Prezentácia celoročných možností najbližšieho lyžiarske stredisko od južného a západného Slovenska s kvalitnými prírodnými snehovými podmienkami

Skalka arena - Skalka pri Kremnici v sobotu 16.01.2010 Vás srdečne pozývame spoznať najbližšie lyžiarske stredisko od južného a západného Slovenska s kvalitnými prírodnými snehovými podmienkami počas prezentácie celoročných možnosti strediska v nadmorskej výške 1 232m.n.m.

Prezentácia je určená pre:
organizátorov lyžiarskych kurzov, kurzov OCAP, škôl v prírode, sústredení pohybovej aktivity a športových sústredení počas celého roka, organizátorov víkendových a firemných pobytov, pre CK a CA.

Miesto stretnutia účastníkov: chata Limba v centre strediska, www.skalkarena.sk

Dátum: sobota 16.01.2010

Program:
09:30 - 10:00 hod - registrácia účastníkov prezentácie v skibare chaty Limba
10:00 - 11:00 hod - prezentácia všetkých možnosti na šport a relax počas celého roku, ubytovacích kapacít, možnosti doplnenia programu v blízkom okolí
11:00 - 13:00 hod – prehliadka možnosti strediska - štvorsedačková lanovka, zjazdovky, vyše 50km bežeckých trati, in-line drahá s možnosťou osvetlenia, Relax centrum - bazén, sauny, bowling, squash, vnútorná hala na kolektívne športy, posilňovňa. Cyklistické trasy, vonkajšie ihriská na tenis a kolektívne športy.
Individuálny program v stredisku 13:00 - 14:00hod - možnosť obeda v reštaurácii chaty Limba a ďalšieho občerstvenia v skibare

Pre účastníkov prezentácie poskytneme:
- BEZPLATNÝ skipas na štvorsedačkovú lanovku na zjazdovke Pekná vyhliadka - Skipas platí 16.01.2010 v čase od 14:00 do 16:00hod.
- Občerstvenie v príjemnom prostredí skibaru na chate Limba
- Malé občerstvenie v bufete na Peknej vyhliadke
- 1x hodinový vstup grátis do wellness v Relax centre
- darček pre detských účastníkov v sprievode dospelej osoby
- KATALÓG strediska a propagačné materiály v tlačenej podobe

Ďalej možnosť pre Vás:
Aj Vám chýbala pravá zimná atmosféra počas tohtoročných Vianoc? Tak neváhajte a spojte našu prezentáciu s víkendovým pobytom v krásnej zimnej atmosfére strediska Skalka arena so svojou rodinou alebo s priateľmi. Ponúkame Vám ubytovanie priamo v stredisku na chate Limba od 11EUR/osoba/noc.

Svoju účasť na prezentácii potvrďte prosím e-mailom na limba@skalkaarena.sk s uvedením mena a počtu osôb.

Tešíme sa na Vás na Skalke pri Kremnici.




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár