REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Euroloppet | 27.10.2010 | Peter Brecík | Čítané 1741x | 0 príspevkov v diskusii
Livigno
Ako tam

Tak nám zabili Ferdinanda. ( Pomenili Euroloppet ) Záujmy mocných ovplivňujú obyčajných ľudí. Seriál Euroloppet má veľmi zmenené obsadenie. Odpadli kombinátori WL a EL. Pretekári tak majú možnosť navštíviť nové preteky. Pretože väčšine ide o pocit, možnosť navštíviť zaujímavé miesta a spoznať nové behy, je to asi jedno. Rozhodnú služby pre pretekárov. Osobne si myslím, že EL si nájde svoje miesto a bude zaujímavý pre množstvo amatérskych lyžiarov.
Prvým pretekom sezony je La Scambeda v Livignu. 17. - 19. decembra. Pekný pretek, určite budú slušné snehové podmienky. Len jedna vada krásy je zrejmá dopredu.
MINIMÁLNA možnosť zohnať ubytovanie na dve, tri noci. V tomto týždni majú v Livignu akciu pre zjazdárov, čo znamené, že všetky ubytovacie kapacity sú obsadené dopredu. Majiteľia ubytovacích kapacít preferujú ubytovanie na 7 nocí, nie menej. S mojimi skúsenostmi som to ale vyriešil. Máme ubytovanie za rozumnú cenu, vzdialené 30 min. jazdy od centra Livigna. Doprava: Máme presne plné jedno auto pre 9 ľudí. Ďalších záujemcov riešime. Môžte s aprihlásiť, ale aj cestovať sami s tým, že vám zabezpečím len ubytovanie.
Veľa zdravia do novej sezóny. Peter Brecík
www.raftovanie.eu




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár